Presedintele Tribunalului Timis, spaima coruptilor: "Ce se vede la televizor e doar varful icebergului. Dimensiunea reala a coruptiei o vezi cand intri in dosare"

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Februarie 2015, ora 19:12
224 citiri
Cu misiunea de a judeca cererile venite dinspre organele de ancheta in cursul urmaririi penale, inclusiv cererile de arestare preventiva, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, a emis, pana acum, mai multe mandate de arestare, unele pentru fapte de coruptie sau evaziune fiscala.
De exemplu, intr-un dosar de evaziune fiscala cu produse petroliere, cu un prejudiciu adus statului de aproximativ opt milioane de euro si conexiuni in mediul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.