Presedintele Uniunii Scriitorilor din Timisoara, despre suspendarea Hertei Muller: "Banuiesc ca ea nici nu stia ca e membra in filiala"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 12:39
49 citiri
Cornel Ungureanu, presedintele Filialei Timisoara a Uniunii Scriitorilor din Romania, a explicat pentru "Adevarul" cum a ajuns Herta Muller, laureata cu premiul Nobel pentru Literatura in 2009, sa fie membra fara ca ea sa stie. Stirea ca Herta Muller a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania, pentru ca nu si-a platit cotizatia, confirmata de Nicolae Manolescu, presedintele USR, a facut inconjurul tarii. Putini sunt cei care stiu cum a ajuns Herta Muller membra in USR, filiala din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.