Presele hidraulice care faceau caroseria din rasini a Daciei Lastun functioneaza si astazi la Timisoara: "Caroseria din rasini era mai scumpa decat cea de tabla"

Sursa: Adevarul
Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 13:54
132 citiri
Caroseria din rasini (fibra de sticla) a Daciei 500 Lastun se realiza la Intreprinderea Azur, in cadrul Sectiei Rasini. Aceasta sectie functioneaza si astazi, cu cele cinci prese uriase de 2.000 de tone. La aniverarea a 93 de ani a fabricii Azur din Timisoara, compania si-a deschis portile pentru cei interesati sa arunce un ochi la cum se fabrica vopselele. Cei care au vizitat fabrica au putut afla cu oarecare surprindere ca Azur a contribuit la realizarea masinii Dacia 500 "Lastun". Mai exact, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.