Prietenia poetica dintre Elisabeta de Romania si imparateasa Sissi, la Baile Herculane. "Moda este facuta pentru femeile fara gust"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Mai 2015, ora 16:09
106 citiri
Jean des Cars, un cunoscut jurnalist francez, reputat specialist in istoria marilor familii ale aristocratiei europene, cu deosebire a familiilor Habsburg si Grimaldi, este autorul cartii "Sissi - Imparateasa Austriei". "Toti si toate mi-au permis sa inteleg mai bine fascinatia pe care o exercita imparateasa Elisabeta de peste 100 de ani. Am vrut sa ii deslusesc viata, inceputa ca o opera si terminata ca o tragedie, si am incercat sa inteleg caracterul, deopotriva patetic, nostim si grandios. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.