Prietenii elevului sinucigas din Timisoara cer recorectarea lucrarii de Bacalaureat care "l-a ucis" pe Marius Sava GALERIE FOTO

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Septembrie 2011, ora 00:06
190 citiri
Prietenii lui Marius Sava au incercat sa depuna o petitie astfel incat lucrarea in care elevul de 19 ani a obtinut nota 4,35 la matematica sa fie recorectata.

La 48 de ore de la gestul necugetat al lui Marius Sava, in varsta de 19 ani, care s-a aruncat de pe un bloc din Timisoara dupa ce a aflat ca a picat pentru a doua oara Bacalaureatul, colegii lui inca nu se impaca cu gandul sinuciderii.

Colegii elevului mort, care a picat la Bacalaureat, cer demisia ministrului Educatiei: "Nimeni nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.