Prima policlinica privata din Timisoara, la mai bine de 20 de ani de la infiintare. Traditie pastrata prin profesionalism, la Clinica Dr. Citu!

Luni, 23 Mai 2016, ora 14:20
47 citiri
TIMISOARA. Cu o traditie de peste 20 de ani, Policlinica Dr. Citu este prima policlinica particulara deschisa in Timisoara care, desi a pornit cu o singura specializare, a ajuns sa acopere o arie larga de servicii medicale. Policlinica a fost infiintata in anul 1993 de profesorul universitar dr. Dumitru Citu, ca o clinica de sine statatoare atat prin constructie, cat si prin serviciile medicale.

Daca la inceput, policlinica s-a axat in mod deosebit pe serviciile specializate in Obstetrica si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.