Prima zi a audierilor nu a adus nimic nou. Principalul suspect in cazul crimei de la Sinersig se joaca cu rabdarea anchetatorilor.

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:15
347 citiri
Capturarea principalului suspect in cazul crimei de la Sinersig nu a adus nimic nou. Procurori si politisti au incercat sa il convinga pe Sergiu Burkas sa recunoasca ca el a savarsit omorul.

Conform unor surse din cadrul anchetei, politistii i-au pus in fata mai multe probe, insa suspectul a dat cateva declaratii confuze. Anchetatorii nu s-au grabit sa il faca pe acesta sa isi recunoasca faptele si au obtinut un mandat de arestare pentru 29 de zile. Oamenii legii sustin ca in primul rand s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.