Primaria Timisoara nu poate largi o strada din Soarelui din cauza unor garaje. Cu ce ii ameninta Nicolae Robu pe proprietari?

Luni, 16 Iunie 2014, ora 12:42
345 citiri
TIMISOARA. Garajele din cartierul Soarelui le pun bete in roate muncitorilor care lucreaza la largirea unei strazi. Timisorenii nu vor sa-si puna la pamant constructiile, pentru ca Primaria Timisoara sa largeasca strada la doua benzi, asa ca muncitorii vor lucra in jurul garajelor.

Primarul Nicolae Robu atrage atentia ca se va trece la demolare, in momentul in care lucrarile nu vor putea continua din pricina garajelor. Vorbim despre strada Orion. Proprietarii de garaje au fost atentionati de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.