Primarul Nicolae Robu va merge in audienta la primul ministru Victor Ponta: "La moment de bilant, cer insistent Guvernului Romaniei sa inceteze cu aceasta atitudine fata de Timisoara"

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 13:11
117 citiri
Liberalul Nicolae Robu a publicat o lista cu nu mai putin de 40 de realizari in cei trei ani de mandat. Primarul s-a plans, nu doar o data, ca orasul nu primeste bani de la Guvernul Ponta pentru realizarea anumitor proiecte. Vineri, in ultima sedinta de partid, acesta a discutat si despre "proiectele de anvergura" ce nu s-au realizat.
Primarul Robu acuza ca banii se duc catre interese pesediste si ca Timisoara are nevoie de centura, stadion si de o sala polivalenta de 15.000 de locuri. Edilul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.