Primarul PSD care aplica legea pumnului, trimis in judecata! Nu recunoaste nimic, iar martorii refuza detectorul de minciuni!

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 09:02
114 citiri
Petru Lorint, edilul-sef al comunei Domasnea, pe care Ion Mocioalca l-a racolat in PSD odata cu ordonanta traseismului politic, e judecat pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente dupa ce a bagat un consatean in spital.

Parchetul de pe langa Judecatoria Caransebes incepuse urmarirea penala fata de primarul Lorint deoarece, in 25 aprilie 2014, acesta i-a aplicat mai multe lovituri lui Mihai Micsescu, pentru care acesta din urma a avut nevoie de 14 zile de ingrijiri medicale. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.