Primarul Timisoarei catre angajatii Filarmonicii Banatul: "Ce credeti, ca eu dau doi bani pe presa asta care nu este presa?"

Vineri, 09 Martie 2018, ora 16:07
71 citiri
Desi vrea sa arate cu fiecare ocazie ca este un om deschis si pacifist, primarul Timisoarei una spune in public si alta in intalniri inchise. Joi seara, in emisiunea de la TVR Timisoara in care se incerca, fara succes, "impacarea" presei timisorene cu edilul, acesta a sustinut, de mai multe ori, ca respecta presa "de calitate" si nu pe cei din categoria "nepresa", care au decazut definitiv in ochii sai. Declarativ, totul suna bine. Cei care auzeau de la televizor, pentru prima data, despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.