Primele masini au putut traversa podul Michelangelo si intersectia dupa ora 12.00. Nicolae Robu, la volan, a testat primul traseul prin santier!

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 12:13
396 citiri
TIMISOARA. La miezul zilei, muncitorii au ridicat popicele din mijlocul drumului, la urcarea pe podul Michelangelo, dinspre centru, iar primele masini au putut traversa Bega si mai apoi intersectia, pe traseul din santier, care va fi valabil pana aproape de finalizarea lucrarilor.

In fapt, primul autoturism care a intrat pe Michelangelo a fost cel al primarului Nicolae Robu, care, desi anuntase ca la 12.00 fix soferii vor putea folosi ruta, a intarziat cu plimbarea si discursurile, astfel ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.