Primul muzeu romanesc al obiectelor din comunism, la Timisoara: "Inainte de '89 ne-am mirat noi de occidentali, acum sa se mire ei de ce aveam noi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Mai 2015, ora 18:50
260 citiri
Muzeul Consumatorului Comunist din Timisoara este amenajat sub forma unei locuinte "obisnuite" din Epoca de Aur, cu sufragerie, camera copiilor, bucatarie, debara, hol si baie. Cuprinde cam tot ce aveau romanii acasa: obiecte de uz casnic si decorativ de productie romaneasca, mobilier, bunuri provenite din marfa de contrabanda, obiectele handmade ale vremii, imbracaminte si accesorii de vestimentatie, incaltaminte, articole de uz casnic, electrocasnice, jocuri, jucarii, casete audio, discuri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.