"Printul Clisurii" schimba catusele DIICOT cu catusele DNA! Procurorii anticoruptie ancheteaza jaful de proportii din Primaria Pojejena!

Vineri, 03 Iunie 2016, ora 17:04
133 citiri
Proaspat eliberat din puscarie, unde a stat cinci ani pentru ca a constituit un grup infractional organizat, Omer Radovancovici, fostul primar al Pojejenei, are toate sansele sa se intoarca dupa gratii! De data asta, impreuna cu sotia sa, Mira Radovancovici, actualul edil-sef al comunei de la Dunare, care ar fi ascuns jaful din bugetul primariei si ar fi atentat si ea la banul public!

Sotii Radovancovici au intrat in atentia procurorilor anticoruptie din mai multe motive, dar in special din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.