Procesul lui Claudiu Hauptman, din nou amanat. Mama unei victime: "Nu mai suport, imi vine sa ma leg cu lanturi de poarta Judecatoriei"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Iunie 2012, ora 07:07
403 citiri
Soferul care a provocat, in 2009, un accident in care au murit sase oameni, s-a prezentat ieri, fara avocat, la termenul de la Curtea de Apel Timisoara. Judecatorii au fost nevoiti sa amane astfel cauza, urmatoarea infatisare fiind progrmata abia in septembrie.

Camelia Borlovan, mama unuia dintre cei care au murit in oribilul accident din iulie 2009, a rabufnit impotriva sistemului juridic din Romania. "Nu mai suport, nu mai pot sa traiesc cu durerea asta. Imediat se fac patru ani de cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.