Profesorii concediati pentru fraudarea BAC-ului se revolta si dezvaluie ca au fost instruiti "sa nu streseze copiii": "Sunt painea noastra, de aici traim"

Sursa: Adevarul
Joi, 13 August 2015, ora 16:44
93 citiri
Peste 140 de elevi eliminati din examenul de Bacalaureat, 42 de profesori cercetati disciplinar, 9 cadre didactice date afara din invatamant si alte cateva zeci sanctionate cu mustrare scrisa sau penalizare la salariu. Acesta este bilantul masurilor luate de Inspectoratul Scolar al Judetului Timis dupa vizionarea imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere de la centrul de examinare din Faget. Ultimele masuri, care se refera la sanctionarea cadrelor didactice, au cazut ca un trasnet pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.