Profesorii de la Agronomie au recunoscut ca au luat spaga de la studenti si au fost eliberati. De ce nu mai au voie la catedra in USAB?

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 00:02
411 citiri
Au fost lasati sa plece acasa! Dupa o noapte petrecuta in arest, cei 3 profesori de la Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului din Timisoara, acuzati de luare de mita, au fost eliberati. Ei fusesera retinuti pe 24 de ore de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Initial, in fata anchetatorilor, Flavius Berbentea, Adrian Banes si Lucian Georgescu au negat cu vehementa ca ar fi luat bani de la studenti, dupa ce au vizionat probele video, profesorii si-au schimbat ... ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.