Profesorul Robu explica de ce nu exista termene pentru unele santiere din Timisoara: Este elementar, e simplu ca buna ziua!

Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 11:44
76 citiri
Primarul Timisoarei le vorbeste din nou "haterilor" si celor care nu dorm bine noptile de grija realizarilor lui. Edilul-sef sustine ca traficul a fost infiorator in oras din cauza faptului ca Pasajul Jiul a fost inchis pana weekendul trecut, cand au fost redeschise doua benzi, cate una pe sens, pe sub calea ferata. Robu spune ca cele 1.000 de masini pe ora, pe fiecare banda, cate trec pe la Jiul, au fost inghesuite in tot centrul. In prima zi de scoala nu a fost insa haosul asteptat in trafic, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.