Profilul clientului roman facut de un specialist in marketing: "Directorii, managerii, in general, cei cu potential financiar sunt cei mai zgarciti"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 23:00
239 citiri
Cu un bogat portofoliu de clienti, printre care Procter&Gamble, Ford Timisoara, Rombat sau Termalum Spa Timisoara, timisoreanul Lucian Enasoni, specialist in design, branding si vanzari, a facut un profil al clientului roman, care nu stie sa aprecieze munca de creatie a specialistilor in branding. In opt puncte Enasoni a incercat sa surprinda cateva carcateristici ale clientului roman, pe care nu le gasesti in cartile de specialitate. Redam mai jos, integral, textul postat de Enasoni pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.