Programul cornul si laptele a ramas fara lapte, in Timis. In scoli se distribuie doar cornul: "Au fost niste incurcaturi"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Februarie 2017, ora 17:23
36 citiri
Programul prin care se distribuie cornul si laptele in scolile din Timis a fost suspendat partial, in sensul ca elevii care beneficiau de acest program vor primi in peioada urmatoare doar cornul. Licitatia pentru desemnarea firmei care sa distribuie laptele este in desfasurare. Elevii din Timis care beneficiaza de programul "cornul si laptele" au avut parte in prima zi de scoala din semestrul doi de o surpriza neplacuta. Cornul si laptele nu a ajuns luni in scoli. Potrivit reprezentantilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.