Proiect inedit. 101 zambete, expuse pe gardul Parcului Botanic din Timisoara, ii indeamna pe trecatori "sa se opreasca din tumultul vietii"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Februarie 2018, ora 16:38
77 citiri
O expozitie inedita de fotografie este organizata, la Timisoara, in perioada 16 februarie - 20 martie. Portretele a 101 oameni simpli sunt afisate pe gardul Parcului Botanic, intr-o zona intens circulata din centrul Timisoarei, in cadrul proiectului "Sunt aici". Ideea campaniei este de a-i indeamna pe trecatori sa se opreasca o clipa si sa constientizeze ca fac parte dintr-o comunitate care are nevoie de implicarea fiecaruia. Peste 200 de persoane au fost abordate pe spatiul pietonal care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.