Proiecte, gunoaie si defrisari, lasate in voia sortii?! Garda de Mediu, decisa sa recurga la greva generala pe termen nelimitat!

Sambata, 25 Martie 2017, ora 13:03
42 citiri
Reprezentantii autoritatilor de mediu s-au reunit la Bucuresti pentru a stabili la ce metode trebuie sa recurga pentru a-si castiga dreptul, acela de a primi salarii egale cu angajatii din institutiile cu atributii asemanatoare. Cu totii au cazut de acord ca, in conditiile actuale, singura varianta este greva generala.

Dupa doua greve de avertisment, ultima dintre ele, la inceputul acestei saptamani, reprezentantii autoritatilor de mediu s-au reunit la Bucuresti pentru a gasi o solutie la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.