Protest in scolile cu predare in limba minoritatilor, fata de o Ordonanta de Guvern. "Aberatia incalca principiul nediscriminarii pe criterii etnice"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 12 Septembrie 2018, ora 12:39
45 citiri
Deputatul Ovidiu Gant, despre noua lege predarea limbii romane in scolile minoritatilor: "Cer public prim-ministrului Romaniei sa abroge prin OUG aceasta aberatie" Ovidiu Gant, deputat timisorean din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania, cere premierului Viorica Vasilica Dancila sa abroge ordonanta care prevede predarea disciplinei de limba si literatura romana in scolile cu predare in limba materna de catre alti profesori decat cei care erau incadrati la clasa in invatamantul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.