"Provincialii" Nicolae Robu si Ionut Nasleu au mers la un club privat, dar sustin ca au fost primiti la "resedinta de iarna a presedintelui SUA, Donald Trump"

Vineri, 04 Ianuarie 2019, ora 13:05
104 citiri
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, aflat in concediu in SUA alaturi de consilierul sau Ionut Nasleu, a ajuns de rasul facebook-ului. Nasleu a anuntat cu mandrie pe pagina sa de FB ca, in cursul zilei de joi, a fost alaturi de seful sau in vizita la "resedinta de iarna a presedintelui SUA, Donald Trump". Cei doi s-au si pozat cu mandrie in fata unei piscine, ca doi "provinciali" in vizita la oras. Stirea a fost preluata si amplificata de un site din Timisoara, unde Ionut Nasleu, supranumit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.