PSD Timis sare in apararea cetateanului amendat pentru postarile pe Facebook: "Libertatea de exprimare trebuie sa ramana un etalon al Timisoarei"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 17:24
48 citiri
PSD Timis face un apel catre locuitorii orasului sa posteze pe retelele sociale sau sa faca publice prin orice mijloace abuzurile Politiei Locale. Corneliu Vaida, primul timisorean amendat de Politia Locala pentru postarile pe reteaua sociala Facebook, a primit sute de mesaje de solidaritate din tara si din strainatate. A primit numeroase oferte de achitare a amenzii de 900 de lei, ba chiar si cheltuielile de judecata. "Sunt uimit, miscat si magulit de sutele de mesaje de solidaritate din tara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.