PSD Timis: "Se repeta modul de operare, care a fost aplicat in 2015, cand a fost demis premierul de la acea vreme, Victor Ponta"

Vineri, 18 Mai 2018, ora 07:02
71 citiri
Organizatia judeteana Timis a Partidului Social Democrat considera ca plangerea penala formulata de presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, este un scenariu care a mai avut loc in 2015, cand premierul de la acea vreme, Victor Ponta, a fost "demis" din functie, dupa ce seful statului i-a cerut demisia de cinci ori. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus joi o plangere penala la Parchetul General impotriva premierului Viorica Dancila, acuzand-o, printre altele, de inalta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.