"Putem ajunge la santaj! Primaria Resita, in mandatul Stepanescu, a cheltuit 15 milioane de euro doar pentru borduri si trotuare!"

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 09:05
65 citiri
Votul impotriva dat de consilierii locali PSD si PMP achizitionarii de catre municipalitate a unei importante suprafete de teren in zona Mociur a agitat foarte tare apele pe Barzava, primarul Nelu Popa temandu-se ca resitenii sa nu ajunga victima santajului samsarilor, asa cum s-a intamplat in trecut la km 7.

Popa sustine ca nu va renunta la ideea achizitionarii terenurilor si cladirilor pe care SC Eurometal le-a pus gaj la banci, fiind foarte important ca acestea sa nu ajunga in mana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.