Rasturnare de situatie in cazul terenul Manastirii Marienheim: "Episcopia a fost despagubita cu un teren in perimetrul comunei Ciacova"

Sursa: Adevarul
Joi, 25 Februarie 2016, ora 22:39
133 citiri
Voiculescu Liviu, prin aparator ales, avocatul Farkas Miklos, a transmis catre redactia Adevarul un drept le replica la articolul "Judecator acuzat ca a folosit expresii jignitoare intr-o sentinta data impotriva Bisericii Catolice: "Se face vorbire despre perioada inchizitiei", aparut in 23 februarie 2016. In articol, reprezentantii Episcopiei Romano-Catolice sunt nemultumiti de deciziile instantei, in cazul unui teren despre care sustin ca a apartinut de Manastirea Marienheim, unde au activat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.