Razboi deschis la Spitalul Judetean din Timisoara. Medicul intransigent: "Exista persoane la blocul operator care nu muncesc, nu-si cunosc meseria"

Sursa: Adevarul
Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 12:03
97 citiri
Mihai Ionac, seful Clinica de Chirurgie Vasculara si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul Judetean Timisoara, unul dintre cei mai buni doctori in microchirurgie din tara, se afla in razboi cu managementul celui mai mare spital din vestul tarii. Scandalul a fost facut public de tolo.ro, care a prezentat sanctiunle primite de Mihai Ionac din partea Colegiului Medicilor, pe motiv ca seful de sectie a insultat asistentele. Mihai Ionac a fost sanctionat de catre conducere cu 10 la suta din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.