Reabilitarea spitalului din Caransebes, in linie dreapta! Aproape 2 milioane de lei intra in conturile unitatii medicale!

Luni, 29 Mai 2017, ora 21:00
51 citiri
Cei aproape 2 milioane de lei promisi de Guvern la sfarsitul anului pentru Spitalul Municipal de Urgenta din Caransebes vor fi pana la urma primiti de unitatea medicala pentru derularea proiectului de reabilitare si modernizare.

Potrivit primarului Felix Borcean, municipalitatea trebuie sa-si asume acest proiect pentru o perioada mai lunga de timp:

"Directorul spitalului a fost la Bucuresti zilele trecute, alaturi de directorul economic al Primariei si am primit mai multe detalii despre acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.