Reabilitarea Strandului Tineretului, o investitie exagerata?! Consilierii locali PSD, convinsi ca obiectivul nu va primi autorizatie de functionare!

Marti, 04 Iulie 2017, ora 09:02
80 citiri
Strandul Tineretului din Caransebes, un obiectiv care va fi deschis in doua saptamani, dupa spusele conducerii Primariei Caransebes, este subiect de disputa in Consiliul Local. Si asta nu pentru ca grupul PSD nu-si doreste modernizarea strandului, ci pentru ca investitia este exagerata si realizata in niciun caz in interesul cetateanului, spun social-democratii.

Grupul PSD s-a opus aprobarii regulamentului de organizare si functionare al strandului si mai ales s-a opus aprobarii documentatiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.