Reactia ISJ Timis dupa aparitia studiului sociologic privind coruptia in liceele de prestigiu din Timisoara: Suntem oripilati de situatia in care am fost pusi!

Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 16:43
158 citiri
Va reamintim ca, pentru al doilea an consecutiv, in cadrul "Scolii anticoruptie", un proiect derulat de Asociatia Studentilor la Stiinte Politice, a fost realizat un studiu sociologic privind perceptia coruptiei in randul elevilor din Timisoara. Aproape jumatate din cei peste 500 de elevi intervievati in cadrul acestui sondaj, mai exact 48 la suta, au spus ca au observat un act de coruptie in scoala lor. Toti cei intervievati studiaza la licee de prestigiu din Timisoara. Anul trecut, la aceeasi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.