Rectorul Universitatii de Vest, despre proiectul de scadere a TVA-ului la zero pentru livrarea de cladiri: "Fie e o gainarie, fie un pas spre Romexit"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Februarie 2017, ora 10:35
53 citiri
Liviu Dragnea a depus miercuri un proiect de lege de modificare a Codului Fiscal care prevede aplicarea cotei de TVA zero pentru mai multe livrari de bunuri si servicii, printre care livrarea locuintelor catre persoane fizice. Deputatul timisorean Marilen Pirtea (PNL) spune ca, din punctul lui de vedere, Guvernul renuta astfel la o sursa importanta de venit la bugetul de stat. Deputatul PNL Marilen Pirtea, care si-a pastrat deocamdata si functia de rector al Universitatii de Vest din Timisoara, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.