Rectorul UVT, Marilen Pirtea: "Bacalaureatul, simptomul care indica o problema in preuniversitar. Introducerea examenului de admitere la liceu, posibila solutie"

Marti, 12 Iulie 2016, ora 16:01
46 citiri
"Cand tragem linie, dupa bacalaureat, iar o treime dintre candidati nu a promovat examenul, nu elevii sunt de invinuit si nici profesorii, ci incapacitatea sistemului de a-i indruma pe tineri in functie de abilitatile lor. Ingrijorator este si faptul ca, desi avem aproximativ acelasi procent de promovare ca in 2015, in valoare absoluta sunt 86.292 de promovati, fata de 106.000 cati aveam anul trecut inainte de contestatii, in scadere cu 20.000", spune rectorul Universitatii de Vest din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.