'Reduceri uriase' pentru doua cliente intr-un supermarket din Timisoara. Politistii nu au fost de acord cu scaderile de pret

Joi, 19 Septembrie 2019, ora 17:21
173 citiri
TIMISOARA. Au intrat intr-un supermarket din Timisoara, si-au facut cumparaturile, dar cand au plecat din magazin au uitat sa mai si plateasca.
Este isprava a doua tinere, in varsta de 23, respectiv 26 de ani, care au mers la shopping intr-un supermarket de pe Calea Aradului. Au luat de pe rafturi tot ce aveau nevoie dupa care au iesit din magazin, fara sa achite toate produsele cumparate.
Spre ghinionul lor, 'clientele' au fost zarite de paznici, care le-au oprit si au chemat politia. Oamenii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.