"Reinfiintam scolile profesionale de pe vremea lui Ceausescu! E trist sa ai absolventi de studii superioare care fac cartofi prajiti la McDonald's"

Joi, 04 Mai 2017, ora 23:59
140 citiri
Aproximativ 150 de elevi vor incepe in toamna cursurile scolii duale in sase clase de la Colegiul Economic al Banatului Montan, Colegiului Tehnic Resita si Colegiul Tehnic Carasan, dupa ce astazi au fost semnate contractele-cadru.

Este vorba de un proiect derulat de Primaria Resita, Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin si mai multe societati comerciale. Scoala duala resiteana se vrea a fi principalul furnizor de forta de munca inalt calificata pentru industria locala. Absolventii clasei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.