REPORTAJ VIDEO In cautarea vietii. Calvarul refugiatilor, la poarta UE: "Multumim Germaniei, voi face totul sa nu o dezamagesc!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 02:02
67 citiri
Criza refugiatilor din ultimele luni a schimbat radical viata celor din Horgos, o localitate sarbeasca din provincia Voivodina, locuita in proportie de 85 la suta de etnici maghiari. Este o zona de tranzit folosita de refugiati, pentru ca de aici mai sunt doi kilometri pana in Ungaria. Doar cativa pasi pana in UE. Vanzoleala a fost si in trecut la Horgos. Insa, satul era traversat de trei-patru grupuri pe luna. Apoi, s-a ajuns la patru-cinci pe saptamana. Alarma s-a dat printre localnici abia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.