Revolutionarul Lorin Fortuna, intr-o emisiune moderata de Mihai Tatulici. "In Banat, se stie, exista la vremea respectiva mancare suficienta"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 16:13
107 citiri
Lorin Fortuna, unul dintre liderii Revolutiei de la Timisoara, vorbeste despre Revolutie intr-o emisiune realizata de TVR in 1992, care a fost moderata de Mihai Tatulici. Emisiunea de la TVR, din anul 1992, a fost pusa pe Youtube de utilizatorul Lumina alba. Pe langa Lorin Fortuna, printre invitati se numara Claudiu Iordache, Dumitru Dinca, Dan Iosif, Petre Roman, Florin Filipoiu, Nicolae Militaru, Nicolae Dide, Adrian Nicolae, Alexandru Mironov sau Teodor Brates. Lorin Fortuna, cel care a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.