Roiuri de tantari agresivi si de muste nesuferite, vara asta, in Timisoara? Dezinsectia, pe mana celor care planteaza panselute in oras

Duminica, 25 Februarie 2018, ora 11:21
146 citiri
TIMISOARA. Trei ani de lupta prin tribunale si dezinsectie facuta doar cu taraita tocmai din pricina proceselor. De asta a avut parte Timisoara, iar ultimele veri au fost un chin.
Greu de crezut ca lucrurile se vor schimba din 2018. Consilierii locali au aprobat in ultima sedinta documentatia pentru delegarea serviciului de dezinsectie si deratizare la Timisoara.
"In prezent se afla in derulare contractul cu nr.126/24.08.2017 'Prestari servicii de deratizare si dezinsectie' contract ce expira ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.