Romania ii cere Norvegiei, de patru ani, cinci copii luati de la parinti. Autoritatile romane nu au fost lasate nici sa-i vada pe copii: "Nu ar fi in interesul copiilor"

Sursa: Adevarul
Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 09:05
99 citiri
Cazul lui Marius si Ruth Bodnariu seamana in unele puncte izbitor de mult cu cazul familiei Marius si Claudia Radulescu, doi soti din Arad care au ramas fara cei cinci copii preluati de autoritatile norvegiene in anul 2012. Inca de atunci, sotii Radulescu si-au facut public cazul, acuzand autoritatile norvegiene de preluarea abuziva a copiilor. Cazul Radulescu vs Norvegia a devenit cazul Romania vs Norvegia. Cu toate acestea, rezultatul a fost egal cu zero. Pe scurt, potrivit www.aradon.ro, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.