Romanul ramas fara job in Norvegia dupa ce a spus ca "Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu", despre manifestul trupei Taxi: "E ieftin, e populist"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Aprilie 2016, ora 10:20
79 citiri
Profesor si scriitor, George Alexander a uimit o tara intreaga dupa ce, din postura de director a doua gradinite din Oslo, a declarat in emisiunea "Romania, te iubesc", de la Pro Tv ca prefera sa ii creasca pe cei doi copii ai sai in Romania. "Occidentul L-a ucis pe Dumnezeu. Sunt multe valori care sunt calcate in picioare, iar eu nu pot sa fiu de acord cu asta. S-a ajuns la o situatie de necrezut. Toate valorile din societatea asta se adapteaza dispozitiilor omului de pe strada si nu invers", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.