Romanul stabilit la Londra pe care toti britanicii il pot lua drept exemplu: face casele miliardarilor lumii. "Dumnezeu mi-a iesit inainte intr-un mod fomidabil"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Iulie 2016, ora 20:08
79 citiri
Stabilit in Marea Britanie in urma cu noua ani, romanul Nelu Ciorba si-a infiintat acolo propria firma de constructii. Clientii CC Ltd. (Ciorba Construction Ltd.) sunt bancheri, politicieni sau oameni de afaceri din centrul Londrei. Firma de constructii a romanului a fost medaliata cu argint la cea mai importanta competitie a firmelor de profil din Regatul Unit. Ultime evenimente din Marea Britanie, prin care populatia a votat iesirea din UE a Regatului Unit, i-au speriat pe unii dintre romanii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.