Romii clanului Carpaci, care au semanat teroare in Timisoara, au trecut la nivelul urmator: rafuieli cu sefii orasului. "Este un act de intimidare"

Sursa: Adevarul
Luni, 03 August 2015, ora 19:08
206 citiri
Unul din cei mai bogati romi din Timisoara, Nonu Carpaci, este in conflict cu Primaria Timisoara. Lupta se duce prin Constantin Visan, un om de incredere al mai multor familii din clanul Carpaci, mandatat sa controleze afacerile romilor din Timisoara. Totul a inceput in 2012, cand Constantin Visan a depus la Primaria Timisoara o cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism prin care solicita transformarea unei case de locuit de pe bulevadul CD Loga 33, in cladire de birouri. Din cauza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.