Rugaciunea unei paciente "jupuite" de doctorita care ii aproba pensia: "Doamne, arata-i si da-i plata". A doua zi, procurorii au descins la cabinetul medicului

Sursa: Adevarul
Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 17:35
120 citiri
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au declansat o ancheta de amploare impotriva medicului de la Cabinetul de expertiza a capacitatii de munca de pe langa Casa de Pensii Lugoj, Camelia Adriana Ramneantu. Singura din zona Lugoj - Faget care stabilea capacitatea de munca a bolnavilor si aviza dosarele de pensionare pe caz de boala pentru un numar de aproximativ 3.500 de persoane, doctorita Ramneantu este acuzata ca a luat mita in schimbul emiterii unor avize favorabile.
Cu ocazia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.