S-a dat startul inscrierilor la clasa pregatitoare! Cat timp au la dispozitie parintii sa isi inscrie micutii la scoala?

Luni, 29 Februarie 2016, ora 11:20
70 citiri
TIMISOARA. Au inceput inscrierile la clasa pregatitoare, iar o parte dintre parinti s-au grabit deja sa isi inmatriculeze micutii la scoala. Cu toate acestea, de data asta, la portile scolilor nu s-au mai format cozi, cum se intampla in alti ani.
"Au inceput inscrierile, nu mai e agitatia din anii trecuti, cred ca parintii si-au dat seama ca, indiferent de ordinea in care vin, pana in 18 inscriem pe toata lumea. Pana la ora asta sunt inscrisi 17. E un ritm normal. De altfel noi le-am si spus, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.