S-a deschis santierul in Piata Unirii din Timisoara! Muncitorii s-au apucat sa scoata piatra cubica. Ce se intampla cu ea? FOTO!

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 10:54
271 citiri
TIMISOARA. Incet incet, timisorenii nu vor mai putea circula deloc prin Piata Unirii, pentru ca muncitorii sunt nevoiti sa scoata toata piatra, asa ca intreaga zona va fi in santier. Se lucreaza momentan in fata Domului Catolic si se va scoate mai intai pavajul de pe partea cu Liceul Lenau.

Se lucreaza de zor la reabilitarea centrului istoric al Timisoarei. Muncitorii s-au apucat sa scoata piatra cubica din Piata Unirii. Piatra nu are o valoare istorica deosebit de mare. O spune chiar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.