S-a stabilit calendarul testarilor nationale de anul acesta. Cand intra in examene elevii din ciclul primar si gimnazial?

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 17:30
62 citiri
TIMISOARA. Si anul acesta, elevii din clasele a doua, a patra si a sasea vor trece prin testarile nationale. A fost stabilit calendarul probelor de evaluare, care se vor desfasura intre 23 mai si 10 iunie.
Cei mai mici dintre elevii care sustin evaluare, cei din clasele a doua, vor da prima proba, cea scrisa la Limba romana, in 6 iunie, iar o zi mai tarziu vor sustine proba de citit la Limba romana. Testul la matematica va fi sustinut in 8 iunie, iar in 9 si 10 iunie vor fi evaluati la scris si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.