S-au scumpit locuintele in Timisoara, Cluj si Bucuresti. "Orasul de pe Bega ocupa cel dintai loc in clasamentul scumpirilor din marile orase"

Sursa: Adevarul
Marti, 03 Aprilie 2018, ora 17:55
176 citiri
Conform Imobiliare.ro, Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti sunt in topul scumpirilor in luna martie. Iasi este singurul dintre marile orase analizate in care preturile apartamentelor au consemnat o scadere generalizata. In a treia luna a anului, pretentiile vanzatorilor de apartamente s-au majorat usor la nivel national. Potrivit Imobiliare.ro, pretul mediu solicitat de catre acestia, atat pentru locuintele vechi, cat si pentru cele noi, a ajuns la 1.200 de euro pe metru patrat util, respectiv ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.