Sapa termoizolanta din granule colorate de polistiren ori caramizi din tigla reciclata. Materialele din care se vor face casele viitorului, in concurs, la Facultatea de Constructii de la Universitatea Politehnica Timisoara

Joi, 24 Mai 2018, ora 17:20
23 citiri
TIMISOARA. A fost competitie stransa printre studentii din anul I ai Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.
Tinerii au participat la concursul "Building Construct", in care aproape 100 de studenti au propus juriului o multime de materiale inovatoare si idei stralucite care vor sta la baza construirii caselor viitorului.
Echipe formate din cate 7 studenti au venit cu machete, cu idei, produse si materiale realizate vreme de 2 luni sub coordonarea profesorilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.