Sase raniti, printre care doi copii, in urma unui accident rutier ce a avut loc in judetul Timis! Ce s-a intamplat? VIDEO!

Sambata, 02 Iulie 2016, ora 14:21
130 citiri
TIMIS. Sase timiseni au inceput cum nu se putea mai prost luna lui cuptor. Doua masini, dintre care una de teren, s-au ciocnit la Sannicolau Mare, iar sase pasageri, printre care si doi copii, au ajuns la spital.
O masina de teren si una de familie s-au ciocnit vineri seara, la Sannicolau Mare, in una dintre intersectiile din oras. Sapte timiseni se aflau in cele doua autoturisme si cinci dintre ei au incheiat seara pe un pat de spital in urma ranilor suferite, dintre care doi erau si copii. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.